Jogi nyilatkozat és adatkezelés

IMPRESSZUM

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa a Kibédi-Varga Katalin, (1126 Budapest, Bartha u.4. Adószám: 70997929143). Minden jog fenntartva.

JOGI NYILATKOZAT

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is, az Etikett Iskola tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellet is csak az Etikett iskola előzetes írásos engedélyével lehetséges.
A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található és a szerződött partnerek tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.
A weboldal felépítése és megjelenése az Etikett Iskola által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése az Etikett Iskola jogainak megsértése. A honlap bizonyos elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A honlap részben szerződött partnerek által nyújtott információkat tartalmaz. Az Etikett Iskola nem vállal felelősséget azok tartalmáért.
A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért, elírásokért.
A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Az üzenetküldő panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek. Az Etikett Iskola nem végez adatkezelést, a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.

HÍRLEVÉL

A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat az Etikett Iskola bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat az Etikett Iskola kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben a weboldalon megjelent programokról, hírekről, írásokról, valamint az etikettiskola.hu oldal működését segítő statisztikai kimutatások készítése. Jelen feliratkozással Ön a Webhelyen található rubrika bejelölésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy tőlünk elektronikus levelet fogad, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak. Az Etikett Iskola a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

A hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés a hírlevélről történő leiratkozásig tart. A hírlevélről leiratkozni a hírlevél alján megtalálható linken, vagy az alábbi e-mail címen lehet: katikibedi@yahoo.com

Az Etikett Iskola szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) tartalmazza, amely szerint Ön kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

A honlapot az Etikett Iskola felügyeletével a SpaceboyDesign csapata készítette. Technikai kontakt: spaceboydesign[@]live.co.uk
A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.
A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

KAPCSOLAT

IBS-OC, 1021 Bp. Tárogató út 2-4.
+3630 335-2403
katikibedi@yahoo.com